Home Čačak Ilić: Vučić je dobar premijer, radi, trči…

Ilić: Vučić je dobar premijer, radi, trči…

207
0
757z468_velimir-ilich-1
Foto: Darko Ćirkov

Čačak — Lider Nove Srbije i ministar za vanredne situacije u Vladi Srbije Velimir Ilić ocenio je u Čačku da je Aleksandar Vučić „dobar premijer i da ga treba podržati“.

„Vučić je dobar premijer, radi, trči, bori se i treba ga podržati, ali ne treba da misle drugi ako su na listi sa Vučićem da će pobediti, a da ne rade ništa. Moraju i oni da rade, bar malo, a ne da sede i čekaju da im Aca donese glasove. E, to neće moći. Mi ćemo se boriti i svi moraju da se bore, a onaj ko ne napravi rezultat ne može da prođe“, rekao je Ilić na predizbornoj tribini NS u Čačku.

On je ocenio da NS ima 20 godina „čestitog i postojanog rada“, i da je Čačak kada je on došao na mesto gradonačelnika 1996. godine bio „jad i nesreća“, a da je sada postao „moderan i lep grad, evropskog, svetskog tipa“.

Ilić je posle tribine, koja je održana pred punom Velikom salom Doma kulture u Čačku i pod nazivom „Nova Srbija u slici i reči, prvih 20 godina“, izjavio novinarima da NS pregovara sa SNS o zajedničkom nastupu na predstojećim izborima u Srbiji i da će naredne sedmice biti poznati detalji tog razgovora, a da će na lokalne izbore u Čačku izaći samostalno.

NS je na vlasti u Čačku od 1996. godine, kada je za gradonačelnika Čačka izabran Velimir Ilić koji je na toj funkciji ostao do 2004. godine. On je od 2004. godine do danas bio ministar u pet srpskih vlada, a njegov rođeni brat Vojislav je od 2012. godine gradonačelnik Čačka.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here