Home Beograd Nikodijević: Nema potrebe za gradskim izborima

Nikodijević: Nema potrebe za gradskim izborima

143
0

Predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević izjavio je da nisu ispunjeni uslovi za održavanje izbora u gradskoj skupštini i istakao da će izbori biti održani u 17 gradskih opština i da će to najbolje pokazati raspoloženje građana u Beogradu.

„Što se tiče grada, čvrsta stabilna većina, dobri rezultati rada i u ovom trenutku nema potrebe da se održe gradski izbori. Rezultati izbora za Skupštine opština će vam pokazati raspoloženje građana“, kazao je Nikodijević novinarima pre početka sednice gradske skupštine.

„Ja bih pozvao opoziciju da dan nakon izbora razgovaramo o rezultatima, da vidimo kako su građani ocenili i nas i njih. Ako tada građani budu iskazali nepoverenje ili imali primedbe na naš rad, možemo da razgovaramo“, kazao je on.

Nikodijević je kazao da opozicija obično traži izbore, a kada se raspišu od njih beži „kao đavo od krsta“.

On je kazao da u gradskoj skupštini nisu ispunjeni uslovi za održavanje izbora, jer postoji stabilna većina i, kako je rekao, postoje „apsolutni rezultati i apsolutno poverenje javnosti“.

„Ako imate izbore u republici, opštinama, evo vam prilika pokažete da li ste bolji od nas. Dajemo im fer ponudu, izbori su praznik demokratije. Građani će odlučiti i oceniti svakog od nas pojedinačno“, rekao je Nikodijević.

Izvor: N1 http://rs.n1info.com

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here