Home Izbori Vidojković: Izađite na izbore, to je način da se sruši vlast

Vidojković: Izađite na izbore, to je način da se sruši vlast

120
0

Pisac Marko Vidojković poručio je danas građanima da izađu na izbore i glasaju jer je to jedini demokratski način da se sruši vlast.

“Evo im fenomenalna prilika, jedna normalna prilika koja nam je pružena zakonom i Ustavom da se vlast ruši i menja to su izbori. Izađi pa razmisli. Ja kao ex beli listić imam dužnost da kažem ‘izađi pa prouči onaj listić’. Evo, ja ću da ga proučim. Jeste teško naći, stvarno je komplikovano ali može da se nađe nešto da se zaokruži. Izađi i glasaj i posle nemoj da kukaš”, rekao je Vidojković gostujući u Novom danu N1 televizije.

On navodi i da je ova Vlada neprekidno u kampanji, još pre nego što je i izabrana, dok je “njegovo visočanstvo” bio prvi potpredsednik. “Kampanja sve vreme traje. Vlast je u kampanji i osim toga ona nije ni u čemu drugom. Samo ‘trtljaju’ o svojim navodnim uspesima i to traje neprekidno. To jeste duga, teška i prljava kampanja naročito po nas koji to moramo da trpimo”.

Komentarišući navode da u Beogradu neće biti raspisani izbori i da će Siniša Mali ostati gradonačelnik još dve godine, Vidojković kaže da i o tome, kao i o svemu ostalom odlučuje jedan čovek. “Zna se ko odlučuje, onaj ko odlučuje o svemu. “Vučić može da iskulira malo. Ne verujem da jedna osoba može da dobro odlučuje o svemu”.

On dodaje i da je narod apatičan, da nema poleta za bilo kakvu drugu borbu protiv vlasti a I da se vlast dodatno potrudila zakonom o prekršajima i komunalcima da oteža položaj svakog ko se buni.

Na pitanje ko ga najviše nervira na političkoj sceni srbije, odgovara: “Vučić”.

Šta misli o „door to door“ kampanji SNS, stranačkim štandovima na ulici, Rasimu Ljajiću pogledajte na snimku celog gostovanja: http://rs.n1info.com/a132555/Vesti/Marko-Vidojkovic-na-N1.html

Izvor: N1 http://rs.n1info.com

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here