Home Izbori SNS optužuje za prljavu kampanju, ali ne zna se koga

SNS optužuje za prljavu kampanju, ali ne zna se koga

143
0
otvaranje glasaccke kutije 1-1
Foto: Darko Ćirkov

Ne navodeći konkretna imena niti partije, iz niškog odbora SNS-a uopšteno optužuju da se protiv ove stranke vodi najprljavija kampanja kroz laži i napade koji se plasiraju u medijima, kao i da su se “svi” udružili protiv njih.

U veoma šturom saopštenju se navodi da su se “svi udružili da bi zemlju vratili u prošlost u kojoj su radnici gubili posao, kriminal i korupcija cvetali, kada je Srbija pokradena, uništena i opljačkana”

Na sve moguće načine, tako udruženi, pokušavaju da spreče dalji razvoj Niša i Srbije. Evidentno je da pokušavaju da uruše SNS i sve što činimo zarad građana – navodi se u saopštenju.

Na pitanje ko se to tačno udružio protiv SNS-a i ko pokušava da spreči razvoj Niša, na koga su tačno mislili kada kažu „oni“, ni poverenik ove stranke u Nišu Milan Stanojković nije imao konkretan odgovor. Rekao je „da je kampanja počela i da je ovo jedno uopšteno saopštenje“.

Mnoge stvari koje se pišu su zapravo totalno nebitne za politički život ovog grada, a iznose se kao posebno zanimljive, pa smo imali potrebu da izdamo takvo saopštenje. Sve što se piše je prljav veš, mnoge stvari nemaju veze sa životom grada i radom javno-komunalnih preduzeća, a izgleda da će u kampanji biti prisutne itekako – kaže Stanojković.

Jedini koji je ovih dana konkretnije govorio “o prljavoj kampanji” je gradonačelnik Perišić. On je, naime, prljavom kampanjom nazvao tvrdnje advokata Boška Ristića da mu je Perišić pretio tokom suđenja književniku Zoranu Ćiriću, zbog čega je i podneo krivičnu prijavu protiv njega.

Izvor: Južne vesti http://www.juznevesti.com

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here