Home Izbori Mihajlovićeva: DS i partneri izgubljeni u vremenu i prostoru

Mihajlovićeva: DS i partneri izgubljeni u vremenu i prostoru

91
0

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović poručila je da Demokratska stranka i njihov partner Udruženi sindikati Sloga ne znaju da ona već već dve godine nije ministarka energetike.

Zorana Mihajlović je rekla da Demokratska stranka „uspešno širi svoju izgubljenost u vremenu i prostoru“. „Sada su ‘zarazili’ i svog socijalnog partnera, Udružene sindikate Sloga, koji dve godine posle izbora ne znaju da nisam više ministarka energetike“, navela je Mihajlovićeva.

U saopštenju iz njenog resora se navodi da je Sindikat Sloga juče od ministarke tražio odgovor o ceni goriva.

„Očigledno ne znajući da još od aprila 2014. nisam na toj funkciji“, kaže Mihajlovićeva, koja je i potpredsednica vlade.

Dodaje da razume koliko je DS-u i njihovim partnerima teško da shvate da više nije na vlasti i da posle izbora neće biti ni na vlasti u Vojvodini, ali da bi ponekad mogli da pogledaju u kalendar i provere u kojoj godini živimo.

Udruženi sindikati Srbije Sloga pozvali su Mihajlovićevu da odgovori građanima zašto je cena goriva u Srbiji skuplja u odnosu na okruženje, kada ona na svetskom tržištu pada i značajno pojeftinjuje.

Izvor: RTS http://www.rts.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here