Home Izbori Aleksandar Odžić: Sa strankom Borisa Tadića je nepristojno i razgovarati o Vojvodini,...

Aleksandar Odžić: Sa strankom Borisa Tadića je nepristojno i razgovarati o Vojvodini, a kamoli biti na istoj izbornoj listi!

182
0

Vojvođanska partija neće ulaziti u predizborne koalicije sa pojedincima i strankama koje se lažno predstavljaju kao opozicione, dok istovremeno vrše lokalnu vlast sa strankama aktuelnog režima.

Sa druge strane, u okolnostima koje su nastale nakon prvog sastanka opozicionih lidera, potpuno je jasno da Boris Tadić “minira” čitav proces okupljanja opozicije, umišljajući da je još uvek predsednik DS-a i Srbije.

Građanke i građani Vojvodine su jasno rekli šta misle o Borisu Tadiću na prethodnim izborima i dovoljno je sagledati rezultate izbora iz drugog kruga pokrajinskih i predsedničkih izbora 2012. godine u Vojvodini, pa da se donesu nedvosmisleni zaključci o tome na koji način treba nastupiti na predstojećim izborima.

Vremena je sva manje, očekujemo brzu i konačnu odluku Demokratske stranke na koji način i sa kim misli izaći na predstojeće izbore.

Ako ne dobijemo jasne odgovore i konkretne predloge o budućem nastupu na izborima, oformićemo vojvođansko opozicioni blok manjinskih stranaka, udruženja i pojedinaca, sa kojima ćemo kao istinska opoziciona stranka sa narastajućom podrškom birača u Vojvodini, zajednički nastupiti na predstojećim izborima.

Izvor: Vojvođanska partija

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here