Home Izbori SPS Surčin: Svi iz surčinskog DSS prešli kod nas

SPS Surčin: Svi iz surčinskog DSS prešli kod nas

174
0
SPS logo - Srbija izbori
Foto: B92

Beograd — Opštinski odbor SPS Surčin saopštio je da su svi članovi Opštinskog odbora DSS u Surčinu pristupili njihovoj stranci .

Kako navode, to je učinjeno na na čelu sa predsednikom ove opštinske organizacije Nenadom Stojicovskim, koji je i član Glavnog odbora DSS i član Opštinskog veća u Opštini Surčin.

Ovim povodom, predsednica OO SPS Surčin Vesna Šalović poželela je dobrodošlicu novim članovima SPS i izrazila svoje lično zadovoljstvo što je došlo vreme da se politici treba vraćati dostojanstveno, jer ona po definiciji ima častan zadatak da uređuje ljudsko pravo i podiže opšte dobro, navodi se u saopštenju.

„Imala sam čast da vršeći funkciju predsednice opštine, sada već četvrtu godinu, upoznam značajan broj ličnosti od integriteta koji su svojim radom i rezultatima ostvarili ugled u našoj sredini. Ovom prilikom ih pozivam da svoje kvalitete i energiju usmere u razvoj lokalne zajednice tako što će biti nezavisni odbornici na listi SPS i na taj način neće više biti opravdanja i razloga da se odustane od odgovornosti za budućnost naših sugrađana“, rekla je Šalović.

Nenad Stojicovski je rekao da četiri godine sarađuje sa Vesnom Šalović u funkciji člana veća i da nije verovao da postoji takva energija usmerena u pravcu brige i pomoći građana ove opštine, kakvu ona ima.

„Ona je pravi predsednik svih građana. Moji saradnici, članovi Opštinskog odbora DS S predložili su mi da pređemo u SPS i podržimo Vesnu na novim izborima za predsednicu opštine, jer nije važno ko vodi, već kako vodi, a ona to dobro radi“, rekao je Stojicovski.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here