Home Izbori Marković: Sa SPS smo već u finalu

Marković: Sa SPS smo već u finalu

232
0
Dragan Marković Palma - Srbija izbori
Foto: B92, Beta, arhiva

Jagodina — Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma izjavio je da će ta stranka na izbore izaći na listi sa Socijalističkom partijom Srbije (SPS).

„Neće biti mnogo eliminacija, polufinala i finale, siguran sam da smo mi već ušli u finale jer imamo dobre igrače, ljude koji znaju voditi Srbiji“, rekao je Marković, na tribinu JS u Aleksincu.

Kako je prenela jagodinska televizija „Palma plus“, čiji je Palma vlasnik, predsednik JS je rekao da je lider SPS i ministar inostranih poslova Ivica Dačić, koji predvodi koaliciju, „mnogo, mnogo pomogao Srbiji“.

„Zahvaljujući Dačiću Srbija je danas veoma popularna u međunarosnim odnosima, i zahvaljujući Dačiću veliki broj stranih investitora dolazi u Srbiju i dolaziće“, istakao je Marković.

„Pitao me jedan ugledan čovek, šta ste vi, šta je JS levica ili desnica, rekao sam nismo ni levica ni desnica, već domaćinska, zalažemo se da nam porodice budu srećne, da ljudi dobro žive“, dodao je Marković.

Gde god su bili lokalni izbori, dodobijali smo duplo više glasova nego na prethodnima, dobićemo i sada, ocenio je on.

Marković je, obraćajući se građanima Aleksinca, poručio „da želi da im nešto obeća“

„Dozvolite mi da vam nešto obećam, imate kasarnu preko 25 hektara površine i preko 20 zgrada na toj lokalociji koje su prazne. Tražim od vas za vas da JS ima polugu da kupimo tu lokaciju od Vojske Srbije kao što smo uradili u Jagodini i da ja dovedem najmanje šest stranih investotora da tu napravimo fabrike i zaposlimo ljude. Mi smo to uradili u Jagodini“, rekao je Marković.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here