Home Izbori DSS na izbore izlazi sa Dverima i Patriotskim blokom

DSS na izbore izlazi sa Dverima i Patriotskim blokom

195
0
DSS i Dveri - Srbija izbori
Foto: N1

Demokratska stranka Srbije na predsetojeće izbore na svim nivoima izaćiće u koaliciji sa Srpskim pokretom Dveri i Patriotskim blokom, rekla je predsednica DSS Sanda Rašković Ivić posle sednice Glavnog odbora stranke.

„Imamo politiku, tradiciju, ljude, imamo snage i hrabrosti. Izborni uslovi teško da su ikada bili gori i borićemo se da ih poboljšamo zbog opšteg dobra, ali i u inat“, rekla je Rašković Ivićeva obraćajući se članovima GO u Beogradu.

Ona je istakla da će DSS voditi posebnu kampanju za izlazak što većeg broja građana na izbore. Kako je rekla, patriotski blok, čiji je DSS deo, sarađivaće sa strankama koje poštuju njenu politiku, a pre svega opredeljenost protiv članstva Srbije u EU.

„DSS će sarađivati sa onima koji se zalažu za ekonomski patriotizam i saradnju sa Rusijom“, istakla je Rašković Ivić.

Ona je najavila da se se DSS, ukoliko dobije podršku građana na izborima, izboriti za ukidanje „protivustavnog“ smanjenja penzija, vraćanje plata u javnom sektoru kao i za stavljanje van snage „svih štetnih zakona koje je donela aktuelna vlast“, poput Zakona o poljoprivrednom zemljištu i Zakona o konverziji zemljišta.

Rekla je da će DSS zabraniti tajne ugovore, smanjiti poreze i doprinese i prednost dati domaćim privrednicima.

Izvor: N1 http://rs.n1info.com

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here