Home Izbori Babić: Spojiće se svi protiv Vučića – i SPS, naravno

Babić: Spojiće se svi protiv Vučića – i SPS, naravno

117
0

Šef poslaničkog kluba SNS Zoran Babić izjavio je da će svi nastupiti zajedno kako bi na predstojećim izborima pobedili naprednjake i Aleksandra Vučića i da će se tim strankama pridružiti i SPS.

„Nastupiće svi zajedno samo sa jednom platformom, ciljem i politikom, a to je pobediti Vučića i zaustaviti Srbiju na reformskom kursu i svemu što su vlada i premijer uradili. Tu će se spojiti svi, DS i Dveri, tu će se spojiti i SPS naravno“, rekao je Babić.

On je gostujući na TV Pink kazao da će predstojeći izbori pokazati razliku između ljudi koji žive od politike i onih koji žive za politiku, a da Vučić i SNS žele kroz tu politiku da reformišu društvo i omoguće bolji život u Srbiji.

„Spojiće se na bilo čemu, ne na nestranačkoj ličnosti, već na svim onim benefitima koje vlast u njihovo režiji donosi, a to su dobre kombinacije ličnog bogaćenja, da opet tajkuni vode vladu i našu državu i da kroje zakone koji njima odgovaraju“, naveo je Babić.

On je, odgovarajući na pitanje novinara zašto očekuje da se SPS, kao koalicioni partner SNS, ujedini sa strankama koje će zajedno nastupiti protiv vladajuće stranke, rekao da se na primer visoki funkcioneri SPS slikaju sa onima koji su uzvikivali pogrdne reči pred kamerama na račun Vučića.

Babić ističe da za to niko iz SPS nije odgovarao.

Šef poslaničkog kluba SNS je naveo da i počasni predsednik SPS Milutin Mrkonjić, koji je rekao da je SNS samo prekrečila Prokop, želi da devastira ono što je Vučićeva vlada uradila.

Na pitanje da li je SNS tražila odgovornost za istupe funkcionera SPS-a, Babić je naglasio da se SNS nikada neće baviti pritiscima na koalicione partnere i da svako ima pravo da formira svoju politiku.

„Politika koju sprovodi Vučić ima veću podršku nego svi oni zajedno da se skupe“, poručio je Babić.

Izvor: N1 http://rs.n1info.com

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here