Home Izbori Ljajić – Jedva čekam izbore da nadjačam sve protivnike sa preko 50%...

Ljajić – Jedva čekam izbore da nadjačam sve protivnike sa preko 50% glasova!

207
0
rasim ljajich 7
Foto: Darko Ćirkov

Sandžak – Rasima Ljajića, kako ističe ne uznemirava ga moguća kolaicija DS-a i Sulejmana Ugljanina jer je uvjeren da će njegova stranka zajedno sa Srpskom naprednom strankom na izborima pokazati dominaciju Rasim Ljajić potpisivanje ugovora u Palati Srbije.

Potpredsjednik Vlade Srbije Rasim Ljajić kaže da je njegovoj stranci svejedno da li će Sulejman Ugljanin ići samostalno ili sa nekim u koaliciji i da jedva čekaju izbore.

Jedva čekamo izbore da pokažemo našu dominaciju i da jednom za svagda vidimo ko ima podršku u Sandžaku. Prvi put jedva čekam izbore. Izbori su jedini validan način da se utvrdi snaga svake političke stranke – kaže Ljajić za “Alo!”

Upitan da li ima poruku za Ugljanina ukoliko na izbore bude išao zajedno sa demokratama, sa kojima je i on nekada sarađivao, Ljajić kaže: „Nemam poruku, osim da izbori treba da budu fer, pošteni i demokratski.“

Tvrdim da ćemo u Novom Pazaru imati 50 odsto glasova, a da će sve ostale stranke zajedno imati manje od 50 odsto – ističe Ljajić. On i lider naprednjaka Aleksandar Vučić nedavno su ugovorili zajednički izlazak na predstojeće parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore.

Inače, sagovornici „Alo!“ iz DS-a tvrde da je malo vjerovatno da će demokrate ići u koaliciju sa Ugljaninom. Kako navode, on bi im možda donio glasove u Sandžaku, ali bi zbog njega izgubili glasove u drugim dijelovima Srbije. Drugi naši sagovornici navode i da će Ugljanin, ukoliko ne postigne dogovor sa DS-om, na izbore izaći samostalno ili možda u koaliciji sa BDZ-om.

Oni navode i da bi SDA na izbore išla sa DS-om ukoliko bi dobili tri poslanička mjesta, koliko sada imaju.

Izvor: Sandžak PRESS (Telegraf.rs / Izvor : Alo!)

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here