Home Izbori SPS: Ne razmišljamo o novom DOS-u, odnosi sa SNS-om odlični

SPS: Ne razmišljamo o novom DOS-u, odnosi sa SNS-om odlični

127
0
Đorđe Milićević - Srbija izbori
Foto: N1

Šef poslanika SPS-a Đorđe Milićević izjavio je da socijalisti ne razmišljaju ni o kakvoj saradnji sa „nekakvim novim DOS-om“, istakavši da su odnosi SPS-a sa SNS-om odlični i da će zajedno sigurno dobiti podršku građana za nastavak realizacije proklamovanih ciljeva.

„Odnosi sa SNS su odlični, veoma dobri. Veoma je važno da postoji potpuna saglasnost u realizacji onoga što su proklamovani ciljevi vlade. Ubeđen sam da ćemo dobiti podršku, da će nam građani ukazati poverenje da nastavimo sa njihovom realizacijom“, rekao je Milićević novinarima u parlamentu.

Milićević je dodao da se socijalisti ne plaše okupljanja opozicije, navodeći da formiranje novog DOS-a nije pokušaj da bi se stvorila ozbiljna alternativa vlasti, već da bi se politički preživelo.

„Verujemo da će građani na pravi način sagledati rezultate vladajuće koalicije i da će nam dati poverenje i podršku da nastavimo sa realizacijom takve politike“, rekao je Milićević.

On je dodao da su rezultati rada vlade prepoznati i vidljivi, da je SPS ponosna na sve što je učinjeno i da su ubeđeni da će građani dati poverenje da sa koalicionim partnerima nastave takav put.

„Danas se izbori u Srbiji dobijaju na osnovu poverenja i rezultata, a rezultati su na strani vladajuće koalicije“, zaključio je Milićević.

Poslanici Demokratske stranke i Nove stranke izjavili su danas da ne razmišljaju o saradnji sa socijalistima na predstojećim izborima.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je juče rekao da je uveren da bi se sve opoizicione stranke ujedinile, bez obzira na međusobne razlike, samo kad bi imali jedan glas višše od SNS-a.

„Svi bi se oni ujedinili, čak i sa SPS-om, samo kad bi imali jedan glas višše i formirali vladu“, rekao je Vučić.

Izvor: http://rs.n1info.com/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here