Home Izbori „Priče o kartama za vaterpolo kampanja protiv SNS“

„Priče o kartama za vaterpolo kampanja protiv SNS“

133
0
Nebojša Stefanović - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Beograd — Priče o tome da je SNS podelila karte za finalnu utakmicu Evropskog prvenstva u vaterpolu deo su kampanje protiv SNS, navodi Nebojša Stefanović.

Beograd — Priče o tome da je SNS podelila karte za finalnu utakmicu Evropskog prvenstva u vaterpolu deo su kampanje protiv SNS, navodi Nebojša Stefanović.

„Takva kampanja neće proći“, rekao je ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik SNS Stefanović u Skupštini Srbije, gde se danas raspravlja o amandmanima na Predlog zakona o javnom redu i miru i Predlog zakona o javnom okupljanju.

On je naveo da SNS neće plaćati reket nikome i neće se dodvoravati da se o njoj ne bi pisalo loše.

Poslanik Pokreta za preokret Janko Veselinović optužio je SNS za politizaciju finala evropskog vaterpolo prvenstva, jer je svojim pristalicama delila karte za finalnu utakmicu.

„Članska karta SNS je članska karta za život u Srbiji“, rekao je Veselinović.

Rasprava o tome obeležila je i razmatranje amandmana na predlog zakona o javnom redu i miru.

Polanici SNS-a su uzvratili da je reč o neistini i ukazali da je jedna od najvećih nepristojnosti izgovarati laž.

„Kada se laže sa skupštinske govornice, onda ta nepristojnost dobija novu dimenziju i postaje mnogo opasnija“, naveo je šef poslaničke grupe SNS Zoran Babić i istakao neophodnost odgovornosti za izrečene laži.

Poslanici su završili raspravu o amandmanima na Predlog zakona o javnom redu i miru i počeli razmatranje 82 amandmana na Predlog zakona o javnom okupljanju.

Izvor: www.b92.net.

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here