Home Izbori Vulin: Izbori prilika za dogovor sa narodom

Vulin: Izbori prilika za dogovor sa narodom

211
0
Aleksandar Vulin - Srbija izbori
Foto: B92/ Beta

Beograd — Predstojeći izbori su prilika za dogovor sa narodom kako bi Srbija postala zemlja oslobođena socijalne nepravde, navodi ministar i lider PS Aleksandar Vulin.

Prema njegovim rečima, Srbija će onda postati zemlja u kojoj će svako živeti od svog rada.

„Srbija ulazi u izbore i ovo je prilika za dogovor sa Srbijom, a naša ponuda ste vi, prisutni na skupu omladine Pokreta socijalista. Hoćemo zemlju oslobođenu socijalne nepravde, u kojoj će se živeti od svog rada, zemlju koja će ponovo stvarati“, rekao je Vulin na Izbornoj konferenciji Omladine Pokreta socijalista.

On je istakao da je 12 godina pljačkaške privatizacije ostavilo dubok trag i „strašne posledice“, te da se ne može očekivati da nakon tih 12 godina Srbija odmah postane bogatija.

„Ali može da bude pravednija i ona je to već postala“, istakao je Vulin.

Kako kaže, vlast u Srbiji već četiri godine, od 2012, uspravlja Srbiju, leči joj rane i bori se sa posledicama pljačkaške privatizacije, sa dugovima koji su ostavljeni vojnim, poljoprivrednim penzionerima, Srbima na KiM, sa zemljom koja je bila ostavljena na ivici bankrota.

„Sada možemo da kažemo da posle puno rada, ulaganja i napora, Srbija počinje da ozdravljuje i da se uspravlja. Ovi izbori su prilika za dogovor sa narodom, a omladina Pokreta socijalista će u tome dati svoj doprinos“, poručio je Vulin.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here