Home Izbori SNS kritikuje Vukadinovića zbog stava o izborima

SNS kritikuje Vukadinovića zbog stava o izborima

117
0
Logo Srpske napredne stranke - Srbija izbori
Foto: B92

Beograd — Srpska napredna stranka (SNS) kritikovala je analitičara Đorđa Vukadinovića zbog izjave da predstojeći izbori neće biti slobodni.

Beograd — Srpska napredna stranka (SNS) kritikovala je analitičara Đorđa Vukadinovića zbog izjave da predstojeći izbori neće biti slobodni.

SNS je saopštila da su „konačno pale maske i da građani vide ko su ti takozvani nezavisni stručnjaci i analitičari, kome pripadaju, i za čije partijske interese rade“.

„Tako je Đorđe Vukadinović pokazao svoje pravo lice, odnosno da je partijski prvak novog DOS-a i konačno je svima postalo jasno zbog čega ima kolumne u skoro svim novinama, samo još ne znamo da li to dobija kao prvak vlaške stranke, DSS-a, Dveri, DS-a ili možda neke pete partije“, navodi se u saopštenju naprednjaka.

Ta stranka je upitala, kako se navodi, funkcionere novog DOS-a, poput Đorđa Vukadinovića i drugih, zašto otvoreno ne kažu građanima da nisu nikakvi nezavisni stručnjaci, profesori i analitičari, već angažovani društveno-politički radnici, članovi partija novog DOS-a i njihovi prvaci.

Vukadinović je ranije učestvovao na sastanku grupe opozicionih partija posvećenih uslovima pred najavljene parlamentarne izbore. On je ocenio da u Srbiji „u ovom trenutku ne postoje uslovi za fer izbore“.

Sastanak je održan u prostorijama Pokreta za preokret i na njemu su učestvovali članovi komisije iz devet stranaka i pokreta. Prethodni sastanak je održan 16. decembra, a kako je danas najavljeno, naredni će biti održan uskoro.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here