Home Izbori A.Jerkov: Čudi snaga za napad opozicije na Pajtića

A.Jerkov: Čudi snaga za napad opozicije na Pajtića

133
0
Aleksandra Jerkov - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Portparolka DS Aleksandra Jerkov izjavila je da začuđuje energija koju pojedine opozicione stranke koriste za napade na DS, umesto na rušenje aktuelne vlade.

Portparolka DS Aleksandra Jerkov izjavila je da začuđuje energija koju pojedine opozicione stranke koriste za napade na DS, umesto na rušenje aktuelne vlade.

Jerkovljeva je, odgovarajući na izjavu funkcionera LSV Bojana Kostreša da lider demokrata Bojan Pajtić dokaže da je bilo dogovora na jučerašnjem sastanku opozicionih stranaka, rekla da je takvi zahtevi čude, tim pre što LSV nije prisustvovala sastanku.

Prema njenim rečima, takvi zahtevi su začuđujući i zato što je lider SDS Boris Tadić, kako kaže, nekoliko puta eksplicitno pred više desetina ljudi rekao da na sastanku govori u ime Nenada Čanka i Lige socijaldemokrata Vojvodine, „što je potvrdio i Čedomir Jovanović“.

Pajtić je na tom sastanku zasebno čitao svaku od tačaka koju je pročitao pred novinarima, navela je Aleksandra Jerkov i istakla da su se o svakoj posebno izjašnjavali svi prisutni, uključujući i Borisa Tadića, „koji se, prema sopstvenim rečima, izjašnjavao u ime Lige socijaldemokrata Vojvodine“.

„Između ostalog, na sastanku je dogovoreno i da je jedini protivnik demokratske opozicije van sale u kojoj smo se juče sastali, i zato, ko zna koji put, ponovo začuđuje i žalosti što su pojedine stranke opet iskoristile više energije za napade na Demokratsku stranku nego na štetočinsku vladu Aleksandra Vučića“, zaključila je Aleksandra Jerkov.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here