Home Izbori Vučić će od SNS tražiti odobrenje da raspiše vanredne izbore

Vučić će od SNS tražiti odobrenje da raspiše vanredne izbore

142
0
Aleksandar Vuccich KZSS 20
Foto: Darko Ćirkov

Predsednik Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić, zakazao je sednicu Glavnog odbora za nedelju, 17. januar.

Predsednik Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić, zakazao je sednicu Glavnog odbora za nedelju, 17. januar.

Kako je navedeno u saopštenju SNS-a, Vučić će zatražiti odobrenje Glavnog odbora da u periodu i pre Skupštine stranke ima pravo da donese odluku o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora.

Dodaje se da će biti reči o aktuelnoj političkoj situaciji.

Skupština stranke zakazana je za 13. februar.

Babić: SNS uvek spremna za izbore, pitati DS koja beži od izbora

Šef Poslaničkog kluba Srpske napredne stranke Zoran Babić kaže da je ta stranka uvek spremna za izbore i da bi pitanje o njihovom raspisivanju trebalo postaviti Demokratskoj stranci, za koju kaže da poslednje dve godine beži od svih mogućih izbora.

Babić je, odgovarajući na novinarsko pitanje o eventualnim republičkim izborima, rekao da bi to pitanje trebalo postaviti predsedniku DS i Pokrajinske Vlade Bojanu Pajtiću. „To je više pitanje za DS i Pajtića koji su tako hrabri na društvenim mrežama i konferencijama za novinare, a zapravo vidimo da u poslednje dve godine beže od vanrednih pokrajinskih izbora i od gubitka svih benefita koje vlast u režiji DS nosi. Oni beže od odgovornosti i suda javnosti i građana Srbije“.

On je dodao da je SNS uvek poštovala volju građana Srbije i da nikada ne beži od suda javnosti.

Izvor: rs.n1info.com

„Po mom ličnom mišljenju zašto da se ne vidi šta građani Srbije misle o reformskoj politici koju Vučić, Vlada Srbije i SNS vode, a šta misle o svim ovim kriminalnim aferama Razvojne banke Vojvodine, Fonda za kapitalna ulaganja i ostalim dokazanim aferama DS i Bojana Pajtića“, zaključio je Babić.

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here