Home Lokalni izbori Poništeni izbori i u Panteleju

Poništeni izbori i u Panteleju

162
0
izbori prebrojavanje glasova 1
Foto: Darko Ćirkov

Opštinska izborna komisija poništila je sinoć rezultate glasanja na jednom biračkom, jer je utvrđen višak listića u kutiji.

Autor Izvor | Niš

foto: Saša Čolić/Kamerades

Opštinska izborna komisija poništila je sinoć rezultate glasanja na jednom biračkom, jer je utvrđen višak listića u kutiji.

Kako Južne vesti saznaju zbog toga će izbori za Skupštinu opštine biti ponovljeni na biračkom mestu broj 18.

A, prema nepotvrđenim informacijama, Republička izborna komisija poništila je glasanje za predsednika Srbije na 2 mesta u ovoj opštini, i to na biračkim mestima 17 i 18.

Prema dosadašnjim saznanjima, izbori u Nišu poništeni su na 24 biračka mesta, gde pravo glasa ima bezmalo 45.000 građana, od 230.961 koliko ih ukupno ima.

Podsetimo, Gradska izborna komisija zbog viška glasačkih listića u glasačkim kutijama poništila je izbore za Skupštinu grada na 17 biračkih mesta u Nišu.

Izbori su ponovljeni na biračkim mestima broj 8, 24, 25 i 32 u opštini Medijana, 4, 17, 31 i 37 u Paliluli, 4, 5 i 10 u Crvenom Krstu, 5, 8, 13, 14 i 18 u Panteleju i broju 11 u Niškoj Banji.

Na ovim biralištima pravo glasa ima 31.075 birača, što je čak 13,4 posto ukupne cifre.

Ko je pobedio na biračkim mestima na kojima je poništeno glasanje možete pogledati u posebnom tekstu.

Ali, treba imati u vidu da su i opštinske izborne komisije iz istih razlog juče poništile glasanje na još 6 biračkih mesta u opštinama Palilula i Medijana.

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here