Home Lokalni izbori URS ne odustaje od Niške arene

URS ne odustaje od Niške arene

166
0
srbijaizbori.com, Izvor Južne vesti | Niš

Gradski odbor Ujedinjenih regiona Srbije u Nišu ne odustaje od gradnje niške Arene, potvrdio je Branislav Jovanović, predsednik ovog odbora na tribini u Mesnoj kancelariji „Medijana“.

Autor M.S. Izvor: Južne vesti

Gradski odbor Ujedinjenih regiona Srbije u Nišu ne odustaje od gradnje niške Arene, potvrdio je Branislav Jovanović, predsednik ovog odbora na tribini u Mesnoj kancelariji „Medijana“.
– Mnogo smo do sada učinili za Niš. Borili smo se svim srcem da Niš postane evropski grad i želimo da nastavimo taj posao. Ne odustajemo od gradnje jedne lepe hale koju Nišlije zaslužuju. Mi nismo učestvovali u pokušaju izgradnje krsta, Loznom kalemu i drugim ambicijama jer smo znali da je to nemoguće dok se ne rasčiste imovinski odnosi, ali što se tiče nove Arene, tu je sve jasno. Nemojmo se zavaravati oko dovođenja Jure, Benetona i drugih firmi. Oni su tu jer smo mi bili glavna spona oko njihovog dolaska u Niš – rekao je na tribini Jovanović.
Na tribini je, pored programa, predstavljen i kandidat za predsednika opštine prim dr sci med Nebojša Krstić, aktuelni potpresednik niškog parlamenta.
-Tražimo odgovornost od Nišlija da nam daju poverenje kako bi nastavili tamo gde smo stali jer mora postojati mogućnost da 20.000 stanovnika Niša u našem sledećem mandatu nađe posao. Kao nosioc liste URS-a u Medijani moram da kažem da će parkovima i opštoj higijeni biti jako posvećena pažnja jer naša deca ne smeju da se osećaju ugroženo dok se igraju. Opštinu Medijana je potrebno doterati, mislim na međublokovsko zelenilo i doterivanje svih javnih površina. Medijana mora ubrzano u Evropu, ali nikako na način na koji bi izgubila svoj identitet juga – rekao je Krstić na tribini.

Krstić je rekao da je do sada zapošljeno 5.000 građana u novim fabrikama, ali i „da ta cifra mora da se učetvorostruči“.

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here