Home Lokalni izbori LDP: Marketinški trikovi u Panteleju

LDP: Marketinški trikovi u Panteleju

167
0
srbijaizbori.com, Izvor Južne vesti | Niš

Leteća balon sala, savremena pijaca i nepostojaća kuća vina samo su neke od neostvarenih ideja aktuelne vlasti, kažu u niškom LDP-u.Autor A. S. Izvor: Južne vesti


Autor A. S. Izvor: Južne vesti

Leteća balon sala, savremena pijaca i nepostojaća kuća vina samo su neke od neostvarenih ideja aktuelne vlasti, kažu u niškom LDP-u.
U prostorijama niškog odbora LDP-a organizovana je izložba ISTINA. Na ovoj izložbi su članovi Opštinskog odbora Pantelej prikazali najsvežije fotografije, kako kažu, marketinških trikova i lažnih obećanja odlazeće vlasti.
– Izložba ISTINA je prikaz više marketinških trikova i lažnih obećanja odlazeće vlasti sa opštine Pantelej. Leteća balon hala, nepostojeća kuća vina i očajno stanje prostora za kulturu, samo su neke od neuspelih ideja – kaže Miljan Hadžović, zamenik glavnog menadžera opštinskog odbora LDP.
Članovi odbora na Panteleju prikazali su balon salu koja je odletela, slike Engleskog doma, mesta na kome je nekada nastupalo Bjelo dugme, kuću vina u Kamenici koja nije napravljena, a kako kažu za nju je odobreno 8 miliona dinara, kao i velike gužve u autobusima koji saobraćaju do Gornjeg Matejevca.

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here