Home Kragujevac Sin lidera SNS kandidat za gradonačelnika Kragujevca

Sin lidera SNS kandidat za gradonačelnika Kragujevca

196
0
srbijaizbori.com,blic
Željka Jevtić| Blic

Lider SNS Tomsilav Nikolić kandidat je za predsednika Srbije, a u rodnom gradu kandidat za gradonačelnika je njegov sin – Radomir Nikolić.

Lider SNS Tomsilav Nikolić kandidat je za predsednika Srbije, a u rodnom gradu kandidat za gradonačelnika je njegov sin – Radomir Nikolić.
Sin lidera SNS kandidat za gradonačelnika u rodnom gradu

U programu sina lidera naprednjaka ima deset tačaka za preporod Kragujevca koje su nastale na osnovu, kako se navodi na zvaničnoj prezentaciji SNS Kragujevac, trogodišnje analize stručnih timova ove stranke.

U samoh vrhu top mera na trećem mestu je rekonstrukcija JP i JKP po sistemu “15 u 1”. To praktično znači da Tamošnji SNS predvođen Radomirom Nikolićem namerava da sva javna preduzeća spoji u jedno odnosno da zajednička uprava bude, na primer, u sporstkom centru i bazenima, gradskom prevozu i groblju…

„Nisam izabran preko veze“

Sin Radomir Nikolić u izjavam za medije naglašava da na čelo te stranke u Kragujevcu “nije došao preko veze i tatinog uticaja“, nego da je jednoglasno izabran na stranačkoj osnivačkoj skupštini u tom gradu.

„Spojićemo sva postojeća preduzeća u jedno. Imaćemo jedan upravni odbor umesto 15 i samo 1 direktora umesto njih 15. Ovakav pristup je revolucionaran za grad Kragujevac i omogućiće građanima jeftiniji život“, piše na sajtu stranke.

Stranka tako predviđa da će jedan čovek moći da dobro upravlja sa 15 različitih preduzeća.

U top pet mera za preporod na četvrtom mestu je – “spalionica smeća”. Kako se dodaje “rešenje smo našli u 160 tona smeća koje grad dnevno deponuje”, a potom je izložen plan za popunjavanje gradske kase.

“ Upotrebom toplote oslobođene spaljivanjem otpada proizvodila bi se električna energija namenjena daljoj prodaji, a u toku grejne sezone spalionica bi se koristila kao nova gradska toplana, čime bi gradsko grejanje znatno pojeftinilo“, predlaže Nikolić.

Ostale tačke za razvoj i preporod su više manje sveprisutne u domaćoj ponudi tokom predizborne kampanje: smanjenje broja nezaposlenih, rekonstrukcija gradske uprave…

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here