Home Kragujevac Mlađan Dinkić i Veroljub Stevanović otvorili “Plazu” u Kragujevcu

Mlađan Dinkić i Veroljub Stevanović otvorili “Plazu” u Kragujevcu

166
0
srbijaizbori.com

Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić danas je prisustvovao otvaranju tržnog centra „Plaza“ i tom prilikom istakao da je otvaranje velikog modernog tržnog centra dokaz da se Kragujevac najbrže razvija u Srbiji i da je taj grad primer za sve druge regione u Srbiji.

Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić danas je prisustvovao otvaranju tržnog centra „Plaza“ i tom prilikom istakao da je otvaranje velikog modernog tržnog centra dokaz da se Kragujevac najbrže razvija u Srbiji i da je taj grad primer za sve druge regione u Srbiji. Pored Dinkića otvaranju je prisustvovao i drugi čovek Ujedinjenih regiona Srbije i gradonačelnik Kragujevca kome je pripala čast da otvori tržni centar u čiju izgradnju je uloženo preko 60 miliona evra.

srbijaizbori.com

– Jako je važno da mladi u Kragujevcu dobiju motiv da ostanu u svom gradu gde su rođeni i ovako nešto treba uraditi u svim regionima. Ovo što je danas Kragujevac dobio treba da se uradi svuda u Srbiji da bi ljudi imali jednake šanse. Srećan sam što sam video ovaj objekat, ima najmoderniji bioskop u Srbiji i Kragujevac time može da se ponosi – izjavio je Dinkić.

srbijaizbori.com

Na otvaranju se prisutnima obratio i Gradonačelnik, naglasivši više puta da je Kragujevac zaista postao grad budućnosti.

srbijaizbori.com

– Ovaj grad više ne liči na grad od pre nekoliko godina. Ovo više nije „dolina gladi“ kako su Kragujevac nazivali, već grad budućnosti. Ovaj centar noću izgleda kao spejs-šatl, ja sam se lično uverio, a molim i vas da večeras pogledate – rekao je Stevanović.

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here