Home Lokalni izbori Коалиција “ Избор за бољи живот – Борис Тадић“ прва предала листу

Коалиција “ Избор за бољи живот – Борис Тадић“ прва предала листу

215
0

Коалиција окупљена око Демократске странке у Ужицу предала је Градској изборној комисији листу кандидата за 67 одборника у Скупштини града Ужица

Коалиција окупљена око Демократске странке у Ужицу предала је Градској изборној комисији листу кандидата за 67 одборника у Скупштини града Ужица.

За нешто више од два дана од расписивања парламентарних и локалних избора у Србији за 6. мај 2012.године, прикупљено је преко 2.000 потписа.

Коалициону листу чине Демократска странка, Српски покрет обнове, Социјалдемократска партија Србије, као и «Покрет за Ужице» и «Моје Ужице».

Носилац листе, градоначелник Ужица и председник ГрО ДС Ужице Јован Марковић истакао је да је ова коалиција велика шанса за град, и да ће у наредном периоду окупити велики број грађана који ће је подржати.

«Основа на којој ће Коалиција «Избор за бољи живот – Борис Тадић» заснивати своју кампању јесте велики број значајних пројеката који су урађени у претходном периоду, али и одговорност и поверење које је успостављено са грађанима Ужица. Без обзира на тешке околности у којима смо радили, покушали смо да реализујемо план од преко 40 пројеката и тиме постигли значајну основу да у наредном периоду развијамо области од стратешког значаја за град Ужице, а то су образовање, привреда, туризам, саобраћај и инфраструктура.» истакао је Марковић.

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here