Home Lokalni izbori Niški URS predao izborne liste

Niški URS predao izborne liste

163
0

Ujedinjeni regioni Srbije predali su izborne liste kandidata za odbornike u Skupštini Grada Niša. Prvi na listi, Branislav Jovanović, saopštio je i imena URS-ovih nosilaca lista na izborima u pet niških gradskih opština.

Autor: Dušan Janković Izvor: RTV 5

Ujedinjeni regioni Srbije predali su izborne liste kandidata za odbornike u Skupštini Grada Niša. Prvi na listi, Branislav Jovanović, saopštio je i imena URS-ovih nosilaca lista na izborima u pet niških gradskih opština. Potpisi prikupljeni Poznati su prvi zvanični kandidati za odbornike u niškoj Skupštini. Gradski odbor Ujedinjenih regiona Srbije izbornoj komisiji predao je liste sa njihovim imenima. To su ljudi koji rade i grade u našem gradu i čiji su rezultati vidljivi na svakom koraku.”, kaže Branislav Jovanović, predsednik Gradskog odbora Ujedinjenih regiona u Nišu.

Branislav Jovanović, URS Jovanović najavljuje da će URS uskoro predati i liste kandidata za odbornička mesta u Gradskim opštinama Pantelej, Palilula, Medijana i Crveni Krst: “Na Panteleju je to Zoran Jonić, direktor Pradškolske ustanove Pčelica, na Crvenom Krstu Ljubiša Janjić, akturalni direktor Uprave za imovinu. U Gradskoj opštini Medijana nosilac liste je dr. Nebojša Krstić, a u Palilula, rođeni Palilulac Bata Vučković.” Lista URS-a za izbore u GO Niška Banja već je u evidenciji izborne komisije, a njen nosilac je Marijana Matić.

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here