Home Lokalni izbori Užički DSS obećava više posla

Užički DSS obećava više posla

205
0

Borba protiv daljeg zaduživanja grada i partijskog zapošljavanja među glavnim ciljevima ove stranke.

Autor: Bojana Bošković Izvor: Radio Luna

Borba protiv daljeg zaduživanja grada i partijskog zapošljavanja među glavnim ciljevima ove stranke.

DSS sakupio više od 2000 potpisa podrške

Gradski odbor Demokratske stranke Srbije podseća da je, dok su pre nekoliko godina bili na vlasti, puno urađeno za Užice, a da je taj trend razvoja usporen lošim vođenjem današnje vlasti. Portparol ove stranke, Branko Gavrilović, kaže da će nastaviti tamo gde su stali ukoliko im Užičani ukažu poverenje na izborima

Ponosni smo na to što smo uradili dok smo bili na vlasti. Tada se u Užice slilo 28 miliona evra, započeti su brojni kapitalni projekti i mi računamo da će Užičani umeti to da cene, dodaje Gavrilović.

Jedan od glavnih zadataka ove partije biće borba protiv partijskog zapošljavanja. Nosilac liste DSS-a i kandidat za gradonačelnika Tihomir Petrović Tihi, kaže da nikada nije bilo više zaposlenih partijskih kadrova nego za vreme aktuelno vlasti.

Svedoci smo da, iako je uvek bilo partijskog zapošljavanja, pa u manjoj meri i u vreme naše vladavine, da je u prethodne 4 godine bilo neverovatno pogubnih posledica ovakve vladavine. Niste mogli naći posao ni kao šankeri ukoliko niste bili član DS-a ili neke od partija na vlasti, dodaje Petković.

Petković kaže i da je Užice zahvaljujući sadašnjoj vlasti prezaduženo.

Izlečićemo teško bolesne gradske finansije. U ovom momentu duguje za neizmirene obaveze oko 3 miliona evra, a ukoliko ostanu na vlasti, u narednih godinu dana, zadužiće grad sa još milion evra, upozorava Petković.

Odbornica DSS-a, Marija Marković kaže da će nastaviti napore da Užice ostane regionalni centar, i poručila biračima da im neće nuditi velika i neostvariva obećanja.

Trudićemo se da predstavimo naša stanovišta vodeći se principom da je potrebna realna i ostvariva strategija ostvariva u praksi. sigurni smo da će birači umeti da procene i naše reči i naša dela, kaže Markovićka.

Iz ove partije poručuju I da će racionalizovati gradsku upravu i nastaviti formiranje Integrisanog univerziteta efikasnije I energičnije. Oni takođe smatraju da na prostoru Kasarne, pored univerziteta, ima mesta za mnoge druge važne institucije.

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here