Home Izbori 2014 SNS: Imovina Đilasa i Pajtića veća je od imanja svih naprednjaka zajedno!

SNS: Imovina Đilasa i Pajtića veća je od imanja svih naprednjaka zajedno!

205
0
srbijaizbori.com Izvori: (Telegraf.rs)
Foto: Tanjug/Rade Prelić

– Imovina Dragana Đilasa i Bojana Pajtića veća je od imovine svih naprednjaka zajedno – kažu u Srpskoj naprednoj stranci

– Imovina Dragana Đilasa i Bojana Pajtića veća je od imovine svih naprednjaka zajedno – kažu u Srpskoj naprednoj stranci

Povodom današnjeg saopštenja vojvođanskih demokrata, u kome pozivaju da se uporede imovinske karte funkcionera SNS-a i DS-a, Srpska napredna stranka ističe da su upravo među deset najimućnijih ljudi u Srbiji funkcioneri Demokratske stranke.

“Naime, samo imovina Dragana Đilasa i Bojana Pajtića veća je od imovine svih naprednjaka zajedno. Da podsetimo, Đilasovo bogatstvo, u periodu dok je obavljao javnu funkciju, uvećalo se za “tričavih“ 12 milijardi 896 miliona i 900 hiljada dinara! Za to vreme, dok su se funkcioneri DS-a bogatili, građani u Beogradu, Vojvodini i Srbiji bili su sve siromašniji”, navode u saopštenju SNS-a.

Naprednjaci, kao, verujemo, i svi građani Srbije, rado bi videli imovinske karte demokrata, a svaki naprednjak, pogotovo oni koji vrše javne funkcije, u svakom trenutku je spreman da pred građane iznese svoju imovinsku kartu.

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here