Home Izbori 2014 Samardžić: DSS ima realan program za obnovu Srbije

Samardžić: DSS ima realan program za obnovu Srbije

201
0
srbijaizbori.com,Izvor: Blic/Tanjug

Potpredsednik Demokratske stranke (DS S) Slobodan Samardžić izjavio je danas da u Kosovskoj Mitrovici da ova stranka ima realan program za ekonomsku, političku, državnu i moralnu obnovu Srbije.

Potpredsednik Demokratske stranke (DSS) Slobodan Samardžić izjavio je danas da u Kosovskoj Mitrovici da ova stranka ima realan program za ekonomsku, političku, državnu i moralnu obnovu Srbije.

DSS je oduvek imala svoj odnos prema Kosovu i narodu srpskom u pokrajini i kada je bila u opoziciji i kada je bila na vlasti, a sada kada je ponovo u opoziciji i kada je najteže na Kosovu DSS ima realan program za Srbiju a samim tim i za Kosovo i Metohiju, poručio je Samardžić.

DSS ima program za ekonomsku obnovu Srbije, za političku, državnu i moralnu obnovu Srbije. U ovom trenutku kada je na vlasti politička struktura koja je Kosovo predala Albancima važno je ljudima pokazati da postoji stranka koja zna šta će i sa Srbijom i sa Kosovom, rekao je Samardžić.

On je kazao da u DSS smatraju da izlaskom Srbije iz ove velike moralne i ekonomske krize i odvajanjem od ovog tegobnog sporazuma sa EU Srbija može da stane na noge i da onda ponovo i ekonomski i politički i na svaki drugi način veže svoj narod za sopstvenu državu.

Tek tada, dodao je Samardžić, Srbija može da povrati stanje koje je bilo do pre nekoliko meseci i održavanja izbora i da izvojuje stanje u kojem će se opet razgovarati o statusu Kosova i Metohije.

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here