Home Lokalni izbori Neđo Jovanović kandidat SPS-a za gradonačelnika Užica

Neđo Jovanović kandidat SPS-a za gradonačelnika Užica

193
0

Socijalistička partija Srbije izaći će na lokalne izbore u Užicu u koaliciji sa Partijom ujedinjenih penzionera Srbije i Jedinstvenom Srbijom. Kandidat za gradonačelnika Užica je predsednik gradskog odbora SPS-a Neđo Jovanović.


Autor: Dunja Starčević Izvor: Radio Luna

Socijalistička partija Srbije izaći će na lokalne izbore u Užicu u koaliciji sa Partijom ujedinjenih penzionera Srbije i Jedinstvenom Srbijom. Kandidat za gradonačelnika Užica je predsednik gradskog odbora SPS-a Neđo Jovanović.

SPS

Ukoliko dođe na vlast, Socijalistička partija Srbije boriće se za bolje i prosperitetnije Užice i kvalitetniji život Užičana. Predsednik gradskog odbora SPS-a u Užicu Neđo Jovanović, kaže da to nisu samo prazna predizborna obećanja.

Ako Socijalistička partija Srbije ostvari dobar rezultat u Užicu, Užice će imati adekvatno mesto na nivou svih republičkih institucija. Tu pre svega mislim na one resore koji će biti nadležni da vrate gradu ono što mu pripada, i da pomognu da Užice ponovo postane regionalni centar, kaže Jovanović.

U gradskom odboru SPS- a, kažu da je ova stranka odradila dobar posao na republičkom nivou u prethodne četiri godine. Jovanović, očekuje da će nakon izbora, Socijalistička partija Srbije dobiti šansu da još više uradi na lokalnom nivou.

Naše želje su zasnovane na realnim očekivanjima. Očekujemo više glasova nego na prethodnim izborima. Tada smo imali 8,7 odsto glasova, a sada smo uvereni da će taj broj biti dvocifren, ističe Jovanović.

Socijalistička partija Srbije je deo vladajuće koalicije u Užicu. Iako je u prethodnom periodu dosta toga urađeno, u gradskom odboru SPS-a kažu da ih, ukoliko ostanu na vlasti, očekuje još veći posao.

Predstoji nam naporan rad, ali i jedna intezivna kampanja u kojoj ćemo se građanima predstaviti na jedan objektivan način. Građanima ćemo predočiti realnost, a realnost je upravo glasanje za Socijalističku partiju Srbije, kaže Jovanović.

Nakon izbora, socijalisti su spremni da o formiranju vlasti pregovaraju sa svim strankama. Prednost će imati Demokratska stranka, koja je partner i u aktuelnoj vlasti.

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here