Home Izbori 2014 Ožegović: Prioritet je da Beograd bude bezbedan grad!

Ožegović: Prioritet je da Beograd bude bezbedan grad!

212
0
srbijaizbori.com Izvori: (Telegraf.rs / Tanjug)
Foto: Promo

– U Beogradu više nikada ne sme da se dogodi da se stranci osećaju ugroženo ili nepoželjno – kaže kandidat LDP-a za gradonačelnika Beograda

– U Beogradu više nikada ne sme da se dogodi da se stranci osećaju ugroženo ili nepoželjno – kaže kandidat LDP-a za gradonačelnika Beograda

Kandidat LDP za Željko Ožegović izjavio da će jedan od prvih poslova nove gradske vlasti, biti da od Beograda napravi bezbedan grad.

– U Beogradu više nikada ne sme da se dogodi da se stranci osećaju ugroženo ili nepoželjno. Tragedija Brisa Tatona mora nas stalno upozoravati šta je to što treba da uradimo. Verujem u naš Beograd i ljudi sa kojima se danas družim mi ulivaju nadu da ovaj grad može da bude siguran, bezbedan, spreman da prihvati svakoga – rekao je željko Ožegović.

On je u razgovoru sa Ralfom Van Der Zijdenom, osnivačem organizacije koja turistima iz celog sveta pomaže u obilasku Beograda biciklom, rekao da je u vreme kada je bio predsednik opštine Novi Beograd izgrađeno desetine kilometara biciklističkih staza.

– Nažalost, posle mene se sa tim projektom stalo. Od tada godinama ništa nije uradjeno na unapredjenju biciklističke infrastrukture i za tako nešto ne postoji nikakav izgovor. Nesposobnost i nezainteresovanost biće proterani iz uprave grada na čijem ću čelu biti. Aktivni stil života i briga za zdravlje, kao što se to radi u Holandiji i drugim zapadnoevropskim zemljama, treba da nam budu prioritet i zato je Ralfova inicijativa izuzetno važna – rekao je Ožegović.

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here