Home Izbori 2014 Udovičić: Samo Vučić ima hrabrosti da šutira poslednji penal!

Udovičić: Samo Vučić ima hrabrosti da šutira poslednji penal!

223
0
srbijaizbori.com,Telegraf
Foto: Tanjug/ Zoran Žestić; Filip Krainčanić; Tanja Valič; Miloš Jelesijević

– Nisam jedini koji je kod Vučića video ono čega u društvenom i političkom životu dugo nije bilo – odlučnost da se krene napred, da se ne odustaje, da se kažu i urade dobre a nepopularne stvari – kaže Udovičić

– Nisam jedini koji je kod Vučića video ono čega u društvenom i političkom životu dugo nije bilo – odlučnost da se krene napred, da se ne odustaje, da se kažu i urade dobre a nepopularne stvari – kaže Udovičić

Ministar omladine i sporta u ostavci i kandidat SNS-a za beogradskog odbornika Vanja Udovičić izjavio je u intervjuu za Nedeljnik da veruje da će građani 16. marta izabrati najbolje, a da će novu vladu voditi Aleksandar Vučić sa svojim timom koji će ubrzati reforme i modernizovati Srbiju.

Ministar sporta u ostavci je naglasio da bi za njega uspeh na izborima bio to da Srbiju više ne vode ljudi koji će na svako pitanje prvo da odgovore sa milion razloga zašto nešto ne može, već će gledati kako da najbolje, najbrže i najučinkovitije rešavaju probleme.

srbijaizbori.com,Telegraf.rs

– Srbiji je potrebna nova vlada, spremna da brže zemlju vodi napred, da energičije sprovodi reforme – ukazao je Udivičić i objasnio zašto je odlučio da se prikloni SNS.

– Nisam jedini koji je kod Vučića video ono čega u društvenom i političkom životu dugo nije bilo – odlučnost da se krene napred, da se ne odustaje, da se kažu i urade dobre a nepopularne stvari, da se brže krene u reforme, da se promeni način razmišljanja naših ljudi, da se promeni sistem i takne u osinje gnezdo korupcije. Ako hoćete sportskim terminima, treba hrabrosti da preuzmeš na sebe da šutiraš poslednji penal kad se tok utakmice lomi. Kod Vučića vidim tu hrabrost – naveo je Udovičić i dodao da tokom igračke karijere nije razmišljao o tome da je politika njegov naredni poziv.

srbijaizbori.com, Izvor: Telgraf

Udovičić je istakao da je sazreo trenutak za neke nove neukaljane mlade ljude.

– Jedino SNS daje šansu mladima. Tu su Nebojša Stefanović, Nikola Selaković, Marko Đurić… Definitivno mislim da je Srbiji potrebno mnogo više mladih na ključnim pozicijama, od privrede do politike – rekao je Udovičić i naglasio da senije plašio kad je prihvatio ministarsko mesto, ali da se ne plaši ni sada.

srbijaizbori.com, Izvor: Telgraf

On je naglasio da je odlazeća vlada zaustavila urušavanje sistema sporta.

– Sada je na redu njegova reforma kroz izmene zakona. Stavili smo u prvi plan školski i rekreativni sport jer nam deca postaju kriva, gojazna, troma… dovelo se u pitanje zdravlje nacije – rekao je Udovičić.

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here