Home Saradnici

Saradnici

Saradnici portala srbijaizbori.com:

Dunja Vasić
Rođena 1993. godine. Završila je gimnaziju Svetozar Marković u Jagodini. Sada je student četvrte godine novinarstva na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.
Aleksandar Vuksanovic, saradnik, srbijaizbori.com Aleksandar Vuksanović
Student master studija na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu na smeru „Politički sistem i privredni razvoj“. Osnovne studije završio na istom fakultetu na smeru politikologija. Rođen 15.12.1992. u Prokuplju.
Milivoje Zlatkovic, saradnik, srbijaizbori.com Milivoje Zlatković
Rođen u Vranju 1995 godine. Završio Gimnaziju „Bora Stanković“ kao nosilac Vukove diplome. Trenutno student druge godine Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu.
Nikola Jerkic, saradnik, srbijaizbori.com Nikola Jekić
Student 3. godine žurnalistike na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Saradnik je više studentskih i omladinskih listova. Član redakcije portala Srbija Izbori od marta 2016.
Andjela Kuzmanovic, saradnik, srbijaizbori.com Anđela Kuzmanović
Završila Filološku gimnaziju u Beogradu – odsek kineski jezik. Trenutno studentkinja novinarstva i komunikologije na Fakultetu političkih nauka. U slobodno vreme bavi se glumom i režijom u Teatru Levo.
Katarina Curkovic, saradnik, srbijaizbori.com Katarina Ćuković
Studentkinja četvrte godine Fakulteta političkih nauka, smer politikologija. U budućnosti planira da se bavi političkom analitikom.
Luka Petrovic, saradnik, srbijaizbori.com Luka Petrović
Student treće godine Fakulteta političkih nauka. Još od srednje škole interesuju ga društveni i politički procesi i nastoji da uvek što više usavrši svoje znanje iz datih oblasti. Smatra da će mu praksa iz novinarstva puno značiti u daljoj profesinonalnoj i akademskoj karijeri.