Home Beograd Šapić: Beogradu treba srpski gradonačelnik, kome smeta neka za mene slobodno ne...

Šapić: Beogradu treba srpski gradonačelnik, kome smeta neka za mene slobodno ne glasa

37
0
Foto: http://rs.n1info.com

Kandidat vlasti za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da će, ako posle izbora ponovo bude na tom mestu, biti srpski gradonačelnik srpske prestonice, pa ako nekom smeta neka ne glasa za njega, poručivši i da niko neće biti diskriminisan.

On je, u intervjuu za današnji list Politika, rekao da je „ne samo u ovim teškim vremenima nego u svim vremenima bitno da li Beograd ima srpskog gradonačelnika i srpsku vlast koja je spremna da zastupa, pre svega, srpske nacionalne interese ili će se sakrivati iza nekog nevladinog sektora i ugrožavati jasno definisanu nacionalnu politiku“.

„Ukoliko nekome smeta, a vidim da mogim mojim protivkandidatima smeta kada kažem da ću, ako budem ponovo gradonačelnik, kao i do sada biti srpski gradonačelnik, srpske prestonice Beograda i da kome to ne odgovara neka za mene slobodno ne glasa„, rekao je Šapić, prvi na listi „Aleksandar Vučić – Beograd sutra“.

„Biti srpski gradonačelnik na znači da će biti diskriminisan bilo ko u našem gradu, to nikada, Beograd je poznat kao kosmopolitski grad“, ocenio je on.

„Međutim, to ne znači da ćemo se stideti da kažemo ko smo i šta smo da se neko ne bi uvredio i da ćemo jasno zastupati i braniti interes srpskog naroda i svih građana koji u našem gradu žive“, rekao je Šapić.

Izvor: Nova.rs

 

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here