Home Gradski izbori Zrenjanin protiv nasilja: Možete da nam uništavate bilborde i plakate, ali mi...

Zrenjanin protiv nasilja: Možete da nam uništavate bilborde i plakate, ali mi ćemo vas pobediti

40
0
Foto: N1
Foto: N1

Nepoznata lica noćas su ponovo uništila bilborde koalicije „Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin“. Posle prošlonedeljnog uništavanja bilborda i plakata po celom gradu, usledio je novi napad. Policija do danas nije saopštila da li je pronašla počinioce, saopštila je ta koalicija.

„Koalicija „Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin“ svesna je da se ovo dešava zato što se neko uplašio snage opozicionog političkog saveza. Kukavički, pod okriljem noći, pokušavaju da sakriju naše poruke i broj 5, koji postaje vesnik promena u Zrenjaninu“, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da „možete da unišavate, palite i cepate, a mi ćemo i dalje da širimo naše poruke“.

„Ne bojimo vas se. Petica će pobediti kukavice koje nemaju ništa pametno da kažu o pijaćoj vodi, zagađenom vazduhu, zemlji, mladima koji odlaze, školama koje se zatvaraju. Znaju samo da šire mržnju i strah. Mi smo brana takvoj politici i pobedićemo“, ističu u ovoj koaliciji.

Koalicija „Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanina“ nastupa pod rednim brojem 5 na izborima za odbornike Skupštine grada Zrenjanina i čine je Demokratska stranka, Zajedno za Zrenjanin, Zeleno-levi front, Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, Narodni pokret Srbije-Miroslav Aleksić, Novo lice Srbije i Srbija centar-Zdravko Ponoš.

 

Izvor: N1 

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here