Home Gradski izbori „Prvo razgovor o normalnim uslovima za izbore, pa tek onda o drugim...

„Prvo razgovor o normalnim uslovima za izbore, pa tek onda o drugim temama“

22
0
Glasanje - Srbija izbori
Foto: N1

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) ocenjuje da je prioritet vlasti i opozicije trenutno konsultacija oko normalizacije izbornih uslova, a ne formiranje skupštinskih odbora i slične teme.

– Imenovanje predstavnika opozicije u Radno telo Vlade Srbije za ispunjavanje preporuka ODIHR, čišćenje biračkog spiska i otvaranje medija za sve relevantne stranke su lako ispunjivi zahtevi bez kojih mi nemamo o čemu da razgovaramo ni sa Anom Brnabić, niti bilo kim iz vlasti jer je politička kriza nastala zbog izborne krađe – izjavio je predsednik POKS i narodni poslanik, Vojislav Mihailović.

– Mesta za predstave su pozorišta, a ne Vlada i Skupštine Srbije. POKS neće biti statista u predstavi za koju je Hil napisao scenario, a Vučić je režira. Na vlasti je da delima pokaže dobru volju da se kriza u društvu reši, a praznih reči i priča je svima dosta. Od sastanka u ponedeljak će zavisiti da li postoji volja vlasti da se normalizuju izborni uslovi ili ne, ali zakazivanje sastanka samo 48 sati pre raspisivanja izbora dovoljno govori – dodao je Mihailović.

Izvor: Direktno.rs 

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here