Home Beograd POKS: Nema objašnjenja otkud 4.300 glasača više u NS od izbora do...

POKS: Nema objašnjenja otkud 4.300 glasača više u NS od izbora do danas

39
0
Foto: Direktno.rs/POKS
Foto: Direktno.rs/POKS

„Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) na pitanje odakle 4.341 glasač više u Novom Sadu od izbora u decembru do danas, dobio je pismeni odgovor od Gradske uprave Novog Sada da oni ne mogu odgovoriti na to pitanje i da se obratimo Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu“, navode iz POKS-a.

– Novi Sad je kao i Beograd dobio svoje Male Krsne. Umesto da gradska vlast odgovori odakle toliki skok broja glasača, oni su nas uputili na Ministarstvo za lokalnu samoupravu, od koje ćemo odgovor dobiti verovatno posle izbora. Samo ovih novih upisanih 4.300 glasača donosi dva više odbornička mandata za vlast i bitno menja izbornu volju Novosađana – izjavio je predsednik POKS i narodni poslanik, Vojislav Mihailović.

– Vlast ne odustaje od izborne krađe na ponovljenim izborima u Beogradu, kao i u ostalim redovnim izborima u Novom Sadu, Nišu i drugim gradovima. U njihovoj farsi od izbora sigurno nećemo učestvovati, ako se ne pročiste birački spiskovi od glasača – nomada sa lažnim i protivzakonitim prebivalištima. Nećemo ni dozvoliti da se održe takvi lažni izbori – dodao je Mihailović.

 

Izvor: Direktno.rs 

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here