Home Beograd Vučić: Pobedićemo vam i Topalka i Bodirogu

Vučić: Pobedićemo vam i Topalka i Bodirogu

60
0
Foto: Direktno/Aleksandar Vučić /ATAImages

„Postavite lepo na čelo liste Mihaela Rota, Šidera ili Šenaha, to je vaša lista za Beograd. A možete da dodate na to i Bodirogu i Topalka, sve ćemo da vas pobedimo zajedno“, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon sastanka Srpske napredne stranke (SNS).

– Mi smo prošle godine imali bezbroj problema zbog Kurtijevog organizovanog pogroma nad srpskim življem na Kosovu i Metohiji – rekao je Vučić i dodao da su za sve to vreme u Beogradu i Srbiji trpeli pritiske „onih koji su se pravili da to ne vide ili su dobro videli pa su računali da to iskoriste za dodatni napad na svoju zemlju“.

On je naglasio da su neki unutar zemlje počeli, nakon nekih događaja na KiM, da traže izbore, a da su samo dva meseca pre toga rekli da neće izbore.

– Zatim su mi pismeno tražili izbore i pretili ukoliko ih ne raspišemo da će izaći na ulice i da će da nam lome kosti i da ćemo da plivamo po Dunavu. Kad sam im uslišio molbu i raspirao izbore, onda su sa stranim prijateljima u Rezoluciju sramote stavili da je Vučić kriv jer je raspisao izbore suprotno njihovoj volji – kazao je Vučić.

Kada su izgubili izbore, kako je dodao, „rekli su da su izbori pokradeni“.

– Nisu u stanju ljudski ni da prihvate poraz. I oni znaju da su lagali i to vidite po tome što nema oduševljenja i euforije kod njih što su dobili nove izbore jer odlično znaju da niko nije ukrao nijedan glas i šta misle ljudi u Beogradu i Srbiji – poručio je Vučić.

On je rekao i da „opozicija hoće da otme zemlju“.

– Da nam oduzmu državu Srbiju, da im na mejlove odgovaramo sa „Da, gazde“, a mi nećemo da budemo sluge bilo kome, osim da služimo svom narodu – rekao je Vučić.

Naveo je da je „opozicija pozvala one koji po zadatku mrze Srbiju već deceniju i duže“.

Jeste li ikada čuli da je nešto lepo o Srbiji rekao Menendez, Rot, Šenah ili Šider? Da li je bilo ko od njih bilo šta lepo o Srbiji rekao?

– Čitava njihova borba se zasniva samo na tome da sakriju one koje ih predvode, da se ne vidi da im je Đilas vođa. Ako već ne smete Đilasa da stavite, postavite na čelo liste Mihaela Rota, Šidera ili Šenaha, to je vaša lista za Beograd. A možete da dodate na to i Bodirogu i Topalka, sve ćemo da vas pobedimo zajedno – rekao je Vučić.

On je nastavio da komentariše opoziciju.

– Nije problem da padnete, već je problem ako niste u stanju da ustanete, a mi ćemo uvek da ustanemo i da se borimo protiv najgorih u ovoj zemlji – poručio je Vučić.

On je „zamolio rukovodstvo stranke da razmotri da izađe u što širem frontu na izbore“.

– To je važno da bi se pokazalo koliko nam je važno jedinstvo i zajedništvo – rekao je Vučić.

Na kraju je poručio da će morati da menjaju mnoge ljude jer moraju da pokažu bolje rezultate narodu.

Sastanak SNS počeo je u 17 časova u Šumicama.

Sastanku su prisustvovali predsednik Stranke Miloš Vučević, poverenica GrO Beograd i potpredsednica SNS Ana Brnabić, potpredsednici SNS Aleksandar Šapić i Vladimir Orlić.

Podsećamo, Predsedništvo SNS donelo je odluku da se ide na nove beogradske izbore, a ove nedelje je to konstatovano i na sednici Skupštine grade Beograda koja nije konstituisana u zakonskom roku, te je i konačno jasno da se ide na izbore.

 

Izvor: Direktno.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here