Home Beograd Sve opoziciono na jednu listu u frontalnu borbu za Beograd

Sve opoziciono na jednu listu u frontalnu borbu za Beograd

74
0
Beograd - Srbija izbori
Foto: B92/ Thinkstock

Novo lice Srbije poziva sve što je opoziciono, i kuso i repato na jednu zajedničku listu koja će se frontalnom borbom suprostaviti Vučićevoj mafiji i klanovima koji vladaju Beogradom i gledaju ga kao plen. Samo ujedinjeni i nikako drugačije možemo srušiti kartel koji vlada Beogradom i Srbijom – izjavio je Miloš Parandilović, narodni poslanik i predsednik Novog lica Srbije

– Vučić je primoran na nove beogradske izbore i bez obzira što pokušava da ih održi brzo, računajući da su beograđani umorni i iscrpljeni, imamo istorijsku priliku da ga demantujemo. Epska krađa je za nama, naprednjaci će pokušati novu, neće biti lako, ali ceo Beograd mora ustati na noge, ovo se tiče svih nas. Napredni kartel mora da se načne u glavnom gradu i odatle da se krene sa razvlašćivanjem mafije. Nema više vremena za čekanje, budućnost ovog naroda je u pitanju – dodaje Parandilović.

Moramo kao narod biti svesni da je ovo možda i poslednja prilika da se obračunamo sa onima koji nas više od decenije tretiraju kao stoku, red je da ovaj narod kaže da je bilo dosta i red je da to upravo prvi kažu beograđani. Pitanje je opstanka prestonice i cele države – zaključuje Parandilović.

 

Izvor: Direktno.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here