Home Beograd Đilas: Na nove beogradske izbore da izađe savez koalicija „Srbija protiv nasilja“...

Đilas: Na nove beogradske izbore da izađe savez koalicija „Srbija protiv nasilja“ i NADA

61
0
Foto: N1
Foto: N1

Na nove beogradske izbore, uz uslov da se počne sa primenom preporuka ODIHR-a posebno kad je birački spisak u pitanju, treba izaći u formi saveza svih koji su za promene – izjavio je Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde.

– Taj savez bi činile sve stranke koje su deo koalicije Srbija protiv nasilja i koalicije NADA, ali i sve druge stranke za koje smo svi sigurni da su opozicija ovom režimu. U okviru tog Saveza posebno mesto bi trebalo da zauzmu ugledne javne ličnosti čiji bi angažman bio u skladu sa onim što je tim ljudima koji se ne bave politkom, ali se bore za bolju Srbiju, prihvatljivo.

– Na taj način bi na dan izbora u stvari imali referendum na kome bi se svi Beograđani, ali samo Beograđani, izjasnili da li su ili nisu za to da njihovim gradom i dalje upravljaju Šapić, Vučić, Brnabić. Imajući u vidu da je uprkos krađi opozicija pobedila 17. decembra, kao i snagu ovakvog okupljanja, apsolutno sam siguran da takav referendum može da ima samo jedan rezultat – izjavio je Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde.

 

Izvor: Direktno.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here