Home Beograd Veselinović: U prethodnih 10 godina vlasti SNS-a i SPS-a videli smo strašne...

Veselinović: U prethodnih 10 godina vlasti SNS-a i SPS-a videli smo strašne stvari i spregu kriminala i vrha države

126
0
Foto: Nova.rs Printscreen

Dobrica Veselinović, nosilac beogradske liste koalicije „Srbija protiv nasilja“, obratio se sugrađankama i sugrađanima nekoliko sati uoči izborne tišine sa porukom da je „vreme da podvučemo crtu i razmislimo o svemu onome što smo videli u prethodnih desetak godina vlasti Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije“.

„Videli smo strašne stvari, videli smo spregu kriminala i vrha države. Videli smo korupciju u svim porama našeg društva. Videli smo nasilje, koje je sveprisutno. Videli smo brojne afere, kao što je Jovanjica, kao što je Krušik. Videli smo pad helikoptera i smrt ljudi. Videli smo ubistvo Olivera Ivanovića. Sve to je vodilo do strašnih majskih tragedija. Tada smo rekli da više ništa ne sme ostati isto“, rekao je Dobrica Veselinović.

Veselinović je pozvao građanke i građane da tokom izborne tišine razgovaraju sa porodicom i prijateljima o tome u kakvom društvu žele da žive u budućnosti i pozvao sve da izađu na izbore 17. decembra, sa odlukom kakva Srbija u budućnosti treba da bude.

Pogledajte video na sajtu Nova S:

Veselinović: U prethodnih 10 godina vlasti SNS-a i SPS-a videli smo strašne stvari i spregu kriminala i vrha države

Izvor: nova.rs