Home Parlamentarni izbori „Ko hoće nek izađe, ko neće – i ne mora“

„Ko hoće nek izađe, ko neće – i ne mora“

159
0
akzss90-srbijaizbori
Foto: Darko Cirkov

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas opoziciji da ko želi da izađe na izbore može da izađe, a ko ne želi da ne mora.


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas opoziciji da ko želi da izađe na izbore može da izađe, a ko ne želi da ne mora.
Na pitanje novinara kako komentariše predlog Zorana Živkovića liderima opzicije da se predomisle po pitanju bojkota, da za Novu godinu kažu da su se šalili i da će zapravo izaći na izbore, jer imaju šansu da na izborima dobiju 60 poslaničkih mesta, Vučić je zapitao – „kako samo 60, kad lideri opozicije tvrde da ubedljivo pobedjuju?“.

„Zar nije narod sit ‘diktature, zločinca, ubice i velikog izdajnika i ludaka’? Ne postoje pridevi i imenice koje nisu upotrebili da bi pogrdno opisali ono što radim. Ssalili se ili ne, neka oni rade svoj posao. Hoćete na izbore – hoćete, nećete na izbore – nećete“, poručio je Vučić.
Dodao je da za razliku od njih vlast hoće da izadje na izbore:

„Mi na izbore hoćemo i znamo da će to za nas da bude težak posao, jer izbori su laki samo za one koji gube, dok su za one koji žele da pobedjuju i da vode zemlju izbori uvek vrlo teški“.

Na pitanje kako gleda na to što se Srbija zalaže za mir u regionu, a Priština nastavlja sa pretnjama i optužbama, predsednik je rekao da mogu da govore šta hoće i da to pokazuje njihovu nervozu.

„Mi ćemo umeti da sačuvamo mir na KiM, kada ste u nečemu superiorniji, u bilo čemu, ne treba reagovati ishitreno. Želimo da sačuvamo decu, da idemo ka Evropi, da sarađujemo, ali i da uvek budemo spremni da sačuvamo naš narod“, rekao je Vučić.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here