Home Vesti „Rano je da bi se izgovarala reč bojkot“

„Rano je da bi se izgovarala reč bojkot“

107
0
wikipedia
Foto: Thinkstock

Maja Gojković kaže da je rano da bi se izgovorarala reč bojkot i da veruje da će veliki broj partija izaći na izbore u martu naredne godine.


Maja Gojković kaže da je rano da bi se izgovorarala reč bojkot i da veruje da će veliki broj partija izaći na izbore u martu naredne godine.
Predsedsednica Parlamenta Srbije je na konferenciji povodom otvaranja 141. skupštine Interparlamentarne unije rekla da se nada da će u novembru u drugoj rundi razgovora uz posredstvo Parlamenta Evropske unije učestvovati sve stranke koje imaju određenu političku snagu iako neke od njih bojkotuju rad Parlamenta Srbije.

U drugoj rundi razgovora biće reči o medijima i atmosferi u Skupštini.
„Kao što vidite, čitava međunarodna zajednica bez obzira da li je Evropski parlament u pitanju ili su u pitanju neke druge parlamentarne organizacije smatraju da je jedino pravo mesto za razgovor svake vrste i rešavanje bilo kakvih nesuglasica upravo u parlamentu i da samo dijalog može da dođe do zajedničkog cilja“, rekla je Gojković.

Ona je dodala da je u svakom trenutku „potpuno otvorena“ da razgovara sa poslanicima koji trenutno bojkotuju rad kako bi videli šta mogu da urade da unaprede rad Parlamenta pred kraj trenutnog saziva s obzirom da su izbori u martu naredne godine.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here