Home Vesti Vučić: SNS da stane na put lošoj vlasti u Paraćinu

Vučić: SNS da stane na put lošoj vlasti u Paraćinu

79
0
Vučić: SNS da stane na put lošoj vlasti u Paraćinu
Foto: Darko Ćirkov

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Paraćinu sakupio je potpise za raspisivanje prevremnih lokalnih izbora u toj opštini.


Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Paraćinu sakupio je potpise za raspisivanje prevremnih lokalnih izbora u toj opštini.
Potpisi su sakupljeni, kako bi se, kako je poručeno sa skupa SNS organizovanom tim povodom, stalo na put bahatoj vlasti u Paraćinu.

Predsednik SNS Aleksandar Vučić obratio se telefonski okupljenima na skupu u Pozorištu u Paraćinu i poručio im da Srbiju i SNS očekuju veliki pritisci, te da je zato potrebno raditi jače i snažnije kako bi se odolelo tim pritiscima

Vučić je prisutnim članovima SNS zahvalio na radu, želji i energiji da menjaju stvari, sa nadom da loša vlast ne može doveka da traje i da oni mogu mnogo toga bolje i više da urade za građane u Paraćinu.

On im je zahvalio i za napore koje su činili na parlamentarnim i predsedničkim izborima u kojima je SNS odnosila pobede.

„U čitavom Pomoravlju i u Paraćinu je to bilo od velikog značaja i želim da vam kažem da očekujete u narednom periodu velike pritiske, i na našu zemlju, i na našu stranku“, kazao je Vučić i dodao da je u tom smislu važno da se ujedine i budu snažniji, čvršći i ambiciozniji nego ikada.

„Da bi neko rušio i srušio Srbiju, on mora da ruši i SNS i to će da čine po svaku cenu i zato je jako važno da razumete zašto oni to žele. Spolja će nas rušiti jer oni žele, mnogi od njih, lutke na povocu, ljude koji ne žele slobodu i nezavisnost svoje zemlje i naroda, već žele ljude koji će da slušaju samo njihove naloge“, kazao je Vučić.

Dodao je da je SNS danas jaka kao stranka, kao i da je država Srbija suviše jaka, te da je potrebno oslabiti je, kako bi se moglo igrati sa njom.

„Oslabiti je iznutra i zato koristiti tajkune, lopove i kriminalce, i Djilasove, i Paunovićeve, da pokažu kako oni na različite načine mogu da usporavaju promene u zemlji, uništavaju živote građana Srbije, od blokiranja puteva, do laznog trovanja vode, do lažnih otmica i ubistava, jer sve im je lažno, jedino pare koje su pokrali im nisu lažne“, naveo je predsednik SNS.

Istakao je da će SNS zato da se bori, jer postoje oni koji snevaju i rade za bolju budućnost naše dece i koji ne rade samo za svoje džepove.

On je zamolio članove SNS u Paraćinu da idu od mesta do mesta, od sela do sela u opštini Paraćin i da objašnjavaju ljudima šta se dešava, kako bi mogli da prihvate udarce koji idu na njih, te kako bi 21. oktobra, na 10-godišnjicu stranke, mogli da predstave i kažu, ne samo šta su uradili za 10 godina, već koji je plan za narednih 10 godina.

„I u narednih 10 godina treba da vladaju i upravljaju Srbijom najbolji, a ne najgori, a ti najbolji to ste vi, to su dobri, iskreni i pošteni srpski domaćini“, kazao je Vučić i dodao da je za to potrebno da rade teško i naporno svakoga dana, te da se bore jače i snažnije.

„Ako ja u subotu i nedelju moram da provedem sa Tačijem, a možete da mislite kako mi je to lepo, onda istovremeno možete vi da se borite još snažnije nego do sada“, istakao je Vučić.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here