Home Vesti „Mislim da će gradonačelnik biti Irena Vujović“

„Mislim da će gradonačelnik biti Irena Vujović“

96
0
Foto: Getty images

Beograd — Opština Novi Beograd nastaviće da radi kao i do sada, ali se nadamo boljoj komunikaciji s novim gradskim vlastima, kaže Aleksandar Šapić.


Beograd — Opština Novi Beograd nastaviće da radi kao i do sada, ali se nadamo boljoj komunikaciji s novim gradskim vlastima, kaže Aleksandar Šapić.
Predsednik opštine Novi Beograd je, gostujući u Jutarnjem program TV Prva, rekao da su do sada, za vreme odlazeće gradske vlasti, Novobeograđani nezasluženo trpeli zbog slabe ili nikakve komunikacije sa čelnicima Uprave grada.

“Statut grada Beograda je takav da Opština ne može mnogo toga sama da uradi”, objasnio je Šapić i dodao da se nada da će se to promeniti kada bude bila izabrana nova gradska vlast.

Na pitanje da li će sarađivati sa SNS, Šapić je objasnio da je svrha njegovog bavljenja politikom da se u delo sprovode ideje i rešavaju problemi
koji će život građana učiniti boljim, te da u tom smislu u politici ne bi trebalo da bude simpatija ili antipatija.

„Ko god da se nalazi na odgovornom mestu nisu mu to u amanet ostavili roditelji, već je taj položaj ‘zaradio’ od građana koji su za njega glasali”, ističe Šapić.

Na pitanje da li zna ko bi mogao da bude gradonačelnik Beograda, odnosno koja imena se u gradskim političkim krugovima pominju, predsednik opštine Novi Beograd kaže da ne zna, ali da on misli da bi to mogla da bude Irena Vujović.

„Ali o tome odluku donosi SNS koja je pobednik izbora”, rekao je Šapić.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here