Home Saopštenja DSS pokazala račune da sama plaća svoju kampanju

DSS pokazala račune da sama plaća svoju kampanju

118
0
DSS pokazala račune da sama plaća svoju kampanju
Foto: https://www.b92.net

Beograd — Predsednik GO DSS Velimir Gavrilović novinarima je pokazao račun štamparije „3D Plus“ iz Beograda iz kojeg se vidi da je DSS platio letke i brošure.

Beograd — Predsednik GO DSS Velimir Gavrilović novinarima je pokazao račun štamparije „3D Plus“ iz Beograda iz kojeg se vidi da je DSS platio letke i brošure.
Prethodno se na društvenim mrežama pojavile tvrdnje da DSS navodno ne finansira svoju preizbornu kampanju u Beogradu, već da je plaća Srpska napredna stranka.

„Ovde lepo stoji da faktura glasi na DSS. Mi jedini finansiramo sopstvene troškove. Naravno, i ovaj račun, i svi drugi računi za bilborde, štandove, računi za reklame, biće deo troškovnika koji će biti ; predstavljen nadležnim organima“, prenela je DSS izjavu Gavrilovića.

Novinarima je pokazana faktura na 68.400 dinara s datumom plaćanja 8. februar, za isporučene letke i brošure.

Predsednik DSS-a i kandidat te stranke za gradonačelnika Beograda Miloš Jovanović je rekao da je „konstrukcija“ da SNS podržava DSS „logički neinteligentna“, jer, kako je ocenio, samo je DSS danas „prava opozicija“.

„Mi smo čisti i svoji, postojimo 25 godina, ne živimo od politike, i naš stav je potpuno jasan: nismo vlast, nismo ministri Vučićevi, i nikada to nismo bili, niti ćemo ikada biti, za razliku od nekih koji danas broje ‘opoziciona krva zrnca’. Kad neko malo mućne glavom, shvatiće da smo jedina istinska alternativa ovoj vlasti“, smatra Jovanović.

Savetnik predsednika DSS, Dragan Maršićanin je rekao da je uvek bilo nesuglasica u opoziciji, ali da ne pamti da je ikada neka stranka, kao Dveri, „svela svoje postojanje na klevetanje drugih“ opozicionih stranaka.

„Već pune dve godine, Dveri vode prljavu kampanju protiv DSS. Poslednjih dana su dotakli dno iznošenjem lažnih optužbi da SNS finansira DSS“, kazao je Maršićanin.

On je naveo da DSS „nije novac kamčila po manastirima ili varanjem ; dijaspore“.

„Sama DSS je dugo organizaciono i finansijski pomagala Dveri, kada su sa nama delili i širili patriotska uverenja“, dodao je Maršićanin i zaključio: „Ako je i od Dveri, dosta je bilo“, navodi se u saopštenju.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here