Home Izbori Šešelj: Batajnica zaslužuje da bude opština

Šešelj: Batajnica zaslužuje da bude opština

117
0
ssesselj-1-57ecc87694c16

Nosilac liste Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je da Batajnica odavno zaslužuje da bude opština, imajući u vidu broj stanovnika i teritorijalnu rasprostranjenost.

Šešelj je sa kandidatom za gradonačelnika sa te liste Miljanom Damjanovićem obišao Batajnicu i rekao da će se SRS, ukoliko bude na vlasti, zalagati da Batajnica bude nova beogradska opština, kao i da imaju kadrove za vladanje u toj opštini, saopštila je ta stranka.

„Batajnica je jedno od beogradskih prigradskih naselja koje se najbrže razvijalo u protekle tri decenije, a tome su srpski radikali dali svoj veliki doprinos formiranjem novih naselja, mislim pre svega na Busije i na Grmovac, kao i proširivanjem postojećih“, kazao je Šešelj.

On je dodao da Btajanica „muku muči“ u svom centralnom delu zbog nedostatka kanalizacije, a da to nijedna vlast nije „bila u stanju da reši za ovih 18 godina“.

„Sećate se da smo mi srpski radikali izgradili izlaz na autoput Beograd – Novi Sad direktno iz Batajnice u sva četiri pravca. Dosmanlijska vlast je to jednostavno ukinula. Ostavila je Batajnicu bez izlaska na autoput“, istakao je Šešelj.

Dodao je da je jedno od osnovnih predizbornih obećanja SRS da „po svaku cenu izgradi izlazak na autoput, tako da Batajnica bude maksimalno dobro povezana sa Beogradom“.

Beogradski izbori zakazani su za 4. mart.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here