Home Saopštenja LDP predao listu u pet do 12: „Simbolično“

LDP predao listu u pet do 12: „Simbolično“

119
0
ldp
Foto: https://www.b92.net

Beograd — Kandidati i kandidatkinje za odbornike LDP u Skupštini grada Beograda predali su listu Gradskoj izbornoj komisiji pet minuta pre isteka roka, saopštio je LDP.

Beograd — Kandidati i kandidatkinje za odbornike LDP u Skupštini grada Beograda predali su listu Gradskoj izbornoj komisiji pet minuta pre isteka roka, saopštio je LDP.
Rok za predaju lista za učešće na beogradskim izborima 4. marta istekao je u ponoć.

U saopštenju LDP je naveo da su bili poslednja stranka koja je predala listu.

„To ima neku simboličnu vrednost, s obzirom na to da su vrednosti koje mi zagovaramo – ideja moderne, evropske Srbije, normalne zemlje i normalnog grada – trenutno na margini svih dešavanja“, rekao je prvi na listi Đorđo Žujović.

On je pozvao Beograđane da razmisle o podršci koju će dati 4. marta na lokalnim izborima i dodao da je izbor jasan i da je glas za LDP glas za vrednosti koje Liberalno-demokratska partija neguje od svog osnivanja.

„Do 4. marta učinićemo sve što je u našoj moći da oni ljudi koji bi možda tog jutra ostali kod kuće to ne urade, nego izađu na te izbore i podrže nas“, poručio je Žujović.

Žujović je istakao da su LDP napadali i u kamapnji za beogradske izbore, a da se stranka trudila da bude ono što jeste, odnosno da na napade ne odgovara.

„Posle izbora nema kukanja, oni za koje ste glasali, koje ste zaokružili biće na vlasti, a ja se nadam da će Beograđanke i Beograđani izabrati nova lica“, rekao je Žujović, piše u saopštenju.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here