Home Vesti Damjanović: Radikali najviše doprineli razvoju Zemuna

Damjanović: Radikali najviše doprineli razvoju Zemuna

127
0
Damjanović: Radikali najviše doprineli razvoju Zemuna
Foto: https://www.b92.net

Beograd — Kandidat SRS za gradonačelnika Miljan Damjanović obišao je teritoriju opštine Zemun.

Beograd — Kandidat SRS za gradonačelnika Miljan Damjanović obišao je teritoriju opštine Zemun.
On je rekao da je u vreme kada su radikali bili na vlasti ta opština postala najefikasnija po načinu rada i kada se najviše gradilo.

„Radikali su bili stožer vlasti kada su se gradila najbolja naselja, kao što su danas velelepne Busije, Plavi horizonti, kada smo rekonstruisali pozorište u Zemunu, današnji Madlenijanum. Pokazali smo da se htenjem, voljom i željom sve može ostvariti,“ rekao je Damjanović.

Prema njegovim rečima, ostalo je upamćeno da je Zemun tada bio jedina opština u Srbiji čiji je predsednik opštine, Vojislav Šešelj, sve gradjane primao od jutra do sutra i uspešno rešavao sve probleme.

Za sve gradjane Opštine Zemun morala su biti otvorena vrata kod svakog načelnika, kod svakog čoveka koji je mogao da donosi rešenje.

Mi zato obećavamo gradjanima Beograda da ćemo na taj način i sad raditi, na način kako je to radio naš predsednik stranke, jer je on nosilac liste i garant da će ljudi sa naše liste svakodnevno rešavati probleme svih gradjana Beograda. Za sve mora podjednako postojati razvoj infrastrukture, Gradskog saobraćajnog preduzeća, gradskih saobraćajnih linija, razvoj poljoprivrede i svega onoga čime ćemo olakšati život ljudima, da bude bolji, kvalitetniji“, rekao je Damjanović.

On je rekao i da će ta stranka sprečiti korupciju koja je danas, kako je ocenio, „nagomilana u gradskoj upravi“ i ocenio da bez radikala boljitka u gradu nema.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here