Home Gradski izbori „Daj patku tati“: Išarana izložba Koraksovih karikatura

„Daj patku tati“: Išarana izložba Koraksovih karikatura

163
0
Foto: https://www.b92.net

Beograd — Izložba karikatura Predraga Koraksića Koraksa koju je ispred Skupštine Grada postavila Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd išarana je sprejom.

Beograd — Izložba karikatura Predraga Koraksića Koraksa koju je ispred Skupštine Grada postavila Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd išarana je sprejom.
„Stop Sorošu“ i „Daj patku tati“ ispisano je po karikaturama.

„Dok Goran Vesić pere grafite po Beogradu, njegovi fantomi šaraju Koraksove karikature ispred Skupštine grada“, objavili su na Tviteru iz Inicijative.

Podsećamo, Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd počela je u četvrtak kampanju za beogradske izbore postavljanjem izložbe karikatura Predraga Koraksića Koraksa ispred Skupštine Grada.

Njihov aktivista Dobrica Veselinović tada je istakao da izložbom žele da pokažu ko stoji iza narušavanja javnog interesa i rušenja Hercegovačke ulice.

Veselinović ističe da je izložba podsetnik za sve ono što se dešava u gradu, kao i odraz borbe koju Inicijativa vodi godinama i pokazuje sve ono što je građanima poznato.

Osim toga, on je istakao da od Inicijative u kampanji građani mogu „očekivati neočekivano“ – da stave u fokus teme kao što su Beograd na vodi, Hercegovačka ulica, problemi javnog saboraćaja, urbanistički haos.

Izložba će ispred Skupštine Grada ostati do 25. februara, najavljuju iz Inicijative.

Inicijativa će izborima učestvovati sa listom Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd – žuta patka – Čiji grad, Naš grad – Ksenija Radovanović.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here