Home Gradski izbori Stefanović: Važno je da se gradi u svakom delu Beograda

Stefanović: Važno je da se gradi u svakom delu Beograda

109
0
Stefanović: Važno je da se gradi u svakom delu Beograda
Foto: Wikimedia Commons

Beograd — Predsednik GO Beograd SNS Nebojša Stefanović razgovarao je sa građanima u Obrenovcu.

Beograd — Predsednik GO Beograd SNS Nebojša Stefanović razgovarao je sa građanima u Obrenovcu.
On je tom prilikom rekao da se vidi želja lokalne vlasti da radi za ovu opštinu, i pre svega za građane.

„Ovde se grade nove škole, domovi zdravlja, sportske hale, ali se otvaraju i novi pogoni. Pogon Mei Te se proširuje, to je jedna od fabrika koja će svakako oblikovati budućnost Obrenovca u narednim godinama. Odlično je što su uz solidne plate, dobar asortiman proizvoda doprineli tome da Obrenovac ima sve bolju i bolju budućnost“, istakao je Stefanović.

Stefanović je naglasio da je važno da se vidi da se gradi u svakom delu opštine, kako u seoskom delu, tako i u centralnom, da se jednako vodi računa o svim građanima, ma gde oni da žive.

„To nam je važno u svakom delu Beograda. Ovde u Obrenovcu građani moraju da imaju sadržaj kakav imaju na Vračaru ili Starom gradu, kao što i oni moraju imati sadržaj kakav postoji bilo gde u Beogradu“, zaključio je Stefanović i dodao da je važno da tamo gde u prethodnim vremenima nije dovoljno investirano u komunalne radove, da građani danas to dobiju.

„Važno nam je da deca imaju dovoljno škola, vrtića i naravno da imamo priliku da Domovima zdravlja pokažemo dodatnu brigu o građanima i sa naravno dovoljnim brojem lekara, koji će svakom građaninu pružiti potrebnu pažnju“, naveo je Stefanović.

Stefanović se osvrnuo i na razgovor sa najstarijim sugrađanima i rekao da su oni zaslužni za sve ono što danas imamo.

„Bitno nam je da se posebna briga pokaže penzionerima zato što kada smo mogli i umeli, uvek smo mogli da iskoristimo njihova znanja i iskustvo, i da tim znanjem i iskustvom podignemo i unapredimo ovu opštinu“, naveo je Stefanović.

Stefanović je na kraju zahvalio svim ljudima koji hoće da se bore, jer kako je rekao, bez borbe za svoj grad i opštinu nema ništa, i podvukao da zbog njihove borbe Obrenovac sve snažnije ide napred.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here