Home Vesti Antić: Bićemo najprijatnije iznenađenje na izborima

Antić: Bićemo najprijatnije iznenađenje na izborima

84
0
Antić: Bićemo najprijatnije iznenađenje na izborima
Foto: https://www.b92.net

Beograd — Kandidat koalicije SPS – JS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić poručio da će ta koalicija biti najprijatnije iznenađenje na beogradskim izborima.

Beograd — Kandidat koalicije SPS – JS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić poručio da će ta koalicija biti najprijatnije iznenađenje na beogradskim izborima.
Antić je na predizbornom skupu rekao da je ključni element za njihov pozitivan rezultat velika podrška Ivice Dačića i Dragana Markovića Palme, koji, kako je kazao, imaju veliki autoritet i u Beogradu i u celoj Srbiji.

„Pre svega ćemo u Beogadu ojačati socijalni program, odnosno daćemo veću podršku svim ranjivim kategorijama. Zatim, zalažemo se za veću podršku politici rađanja, porodici, trudnicama, porodiljama, kao i našim starijm sugrađanima koji su gradili i izgradili Beograd. Mi smo izgradili Novi Beograd i ponosni smo na to“, rekao je sinoć Antić.

Antić je istakao da Novi Beograd, kao najveća opština u Srbiji, treba da bude lokomotiva razvoja prestonice. „Pred Beograđane izlazimo sa planom i programom i rezultatima. Želim da budem gradonačelnik Beograda, ali više od svega hoću da pobedimo na Novom Beogradu, koji je dugo bio bastion Socijalističke partije i biće opet“, kazao je Antić.

Na skupu se obratio i predsednik JS Dragan Marković Palma koji je rekao da će koalicija „SPS – Jedinstvena Srbija“ na beogradskim izborima imati dvocifren rezultat.

Marković je kazao da je to poruka i za šefa ove koalicije Ivicu Dačića, koji se, kako je naveo, u ovom trenutku u Njujorku i Vašingtonu bori za Srbiju.

„Beograd ima dva miliona stanovnika i mi svi zajedno treba da se borimo da Beograd ne bude opozicija Srbiji i da i dalje vladajuća koalicija vrši vlast u Beogradu i svim opštinama u interesu građana“, rekao je Marković.

Marković je naveo da je ovo koalicija koja „nikada nije izdala Beograd, Srbiju i srpski narod i nikada ih neće izdati“.

„Moramo sve učiniti da srpska pamet ostane u Srbiji. Jedna od mera je da ne mogu svima biti iste plate u državnim i javnim službama. Ko ima rezultat, veća plata. Za nas je ključna stvar sposobnost, a ne poodbnost“, zaključio je Marković.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here